Herkulliset hetket
hyvän ruoan parissa

Avoinna:

Ma - To 11.00 - 15.00

Pe 11.00 - 20.00

La 13.00 - 20.00

suljettu

TERVETULOA

Indiana Curry on aito intialainen ravintola Lappeenrannan keskustassa.

 

Viemme Sinut kulinaariselle matkalle jossa koet täyteläisiä, herkullisia Intialaisia makuelämyksiä. Ruokalistamme koostuu monipuolisista annoksista. Ensiluokkainen intialainen keittiö ja ystävällinen palvelu aidossa intialaisessa miljöössä. Kaikki ruokamme on tuoretta ja jokainen annos kokataan vasta tilauksen jälkeen.

 

Ruokasalissamme on intiimi intialainen tunnelma joka sopii kaikkiin ruokailuelämyksiin. Moderni baarimme on valmistettu suomalaisesta hirrestä. Intialaiset juomat ovat erikoisuutemme ja tarjoaa maistiaisen intialaisesta juomakulttuurista.

 

Ravintolassamme on 36 asiakaspaikkaa.
Tule ja koe modernia intialaista keittiötä!

 

Catering ruokapalvelu

Indiana Curry on kokenut tilausruokapalvelun tuottaja.
Oli sitten juhlat, saunailta tai haluat hemmotella ystäviäsi, voitte tilata herkulliset ruokamme tärkeään hetkeenne meiltä.
Ruokailuhetkenne taatusti jää vieraitesi mieleen tarjoamaallamme makuelämyksemme ansiosta.

 

Varaa ravintolamme
juhliasi varten!

Jos tiedossa on juhlat, illanistujaiset, pikkujoulut tai yrityksen hengennostajaiset, vietä ne Indiana Curryssa! Palvelemme teitä ja teemme tilaisuudesta ikimuistoinen tarjoamalla maukasta, aitoa intialaista ruokaa. Ravintolan tilan vuokrasta ei tule kuluja. Maksat vain tulatuista ruoista ja juomista. Meillä on A-oikeudet ja valikoima aasialaisia olueita.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan tilaisuutenne yhdessä!

Pääkokki
NASIR ULLAH

Nasir Ullah on työskennellyt ravintola-alalla yli 10 vuotta. Hän on toiminut mm. Oulun New Bombay ravintolassa pääkokkina. Myöhemmin hän oli pääkokkina Kemissä. Hän on myös ollut töissä Dhakassa, Bangladeshissa ennen Suomeen muuttoa.

 

Nasirilla on ravintola-alan ammattitutkinto Hotel Management and Hospitality Ltd, Dhaka, Bangladeshista. Hän myös opiskeli alaa  Bangladesh Parjaton (turismi) Corporationissa.

 

Nasir mielellään luo uudenlaisia annoksia asiakkaillemme. Hänen intohimonsa ruokaan antaa myös taidon valmistaa ruokalajeja perinteiseen tapaan. Toivomme että asiakkaamme kokevat vastaavanlaista rakkautta ruokaan kuin hän.

Indiana Curry • Raatimiehenkatu 13 • 53100 Lappeenranta • 045 187 6577 • info@indianacurry.com